KEEMIATOOTED JA ÕLID
KEEMIATOOTED JA ÕLID
TÖÖRIISTAD
TÖÖRIISTAD
GARAAŽISEADMED
GARAAŽISEADMED
AKUD, TULED, TARVIKUD
AKUD, TULED, TARVIKUD
VEOKITE JA HAAGISTE OSAD
VEOKITE JA HAAGISTE OSAD
AUTOTARVIKUD JA VARUSTUS
AUTOTARVIKUD JA VARUSTUS
REHVID, VELJED JA TPMS
REHVID, VELJED JA TPMS
AED, KODU JA VABA AEG
AED, KODU JA VABA AEG
Reklaamtooted
REKLAAMTOOTED
Esileht / Uudised / Falken SINCERA võitis ADAC´i rehvitesti!
...

Falken SINCERA võitis ADAC´i rehvitesti!

Falken Sincera SN832 saavutas hiljutises ADAC´i (German Automobile Club) suverehvitestis üldvõidu. Testiautoks oli sel korral Ford Fiesta ja rehvi mõõduks 175/65R14 koormus-/kiirusindeksiga 82T.
Falken Sincera SN832 tulemused olid kõrgel tasemel nii kuival kui märjal teekattel. Kuival kattel pälvis SN832 testijate heakskiidu igas elemendis ja ja ADAC´i hinnangu „Väga hea“ nii juhitavusomaduste kui ka sõiduturvalisuse eest. Jaapani rehvitootja tulemused olid tippklassist ka märjal teekattel, teenides hinnangu „Hea“ üldiste sõiduomaduste eest ja „Väga hea“ vesiliukindluse eest. Kokkuvõttes kiitsid testis osalejad Falken Sincera SN832 erakordselt ühtlaseid sõiduomadusi ja tunnistasid rehvitesti üldvõitjaks.

„Meil on väga hea meel selle suurepärase tulemuse üle“, rõõmustas Marco Bögner, Falken Tyre Europe tegevdirektor ja COO, lisades „SN832 rehvis on meil suurepäraselt õnnestunud ühendada kõrge kvaliteet, suurepärased sõiduomadused ja soodne hind. See võit, koos teiste viimase aja edukate testitulemustega, on selge märk sellest, et oleme oma tootearenduse ja katsemeetoditega õigel teel ning tehtud investeeringud on ennast õigustamas“.

© MOTORAL | Isikuandmete kaitse põhimõtted